کار امروز را به فردا بسپار

ثبت شرکت پیمانکاری

شرکت پیمانکاری

چرا باید شرکت پیمانکاری ثبت کنیم؟ شرکت پیمانکاری چیست؟ پیمان کار مجموعه ای حقیقی و یا حقوقی است که با قراردادی مسئولیت انجام کاری از قبیل (تهیه، ساخت، نصب، تهیه اجرا و….) به عهده دار است. در مواردی شرکت طرف قرار داد ناظری برای نظارت بر کار طرف مقابل تعریف می نماید. مفاد قرار داد بین دو طرف اعم از زمان انجام قرار داد، مبلغ قرار داد و در برخی از موارد تایین سطح کیفی موضوع قرار خواهد بود.

ارکان اصلی پیمانکاری

عملیات پیمانکاری 3 رکن دارد که ثابت و تغییرناپذیر هستند.

3 رکن اصلی پیمانکاری عبارتند از :

  1. کارفرما: شخصی اعم از حقیقی یا حقوقی که طرف اول قرارداد به نام اوست ( این قسمت عمدتا با نام دولت پر می‌شود.)
  2. پیمانکار: شخصی اعم از حقیقی یا حقوقی که طرف دوم قرارداد بوده و همه‌ی پروژه بر عهده‌ی اوست.
  3. قرارداد: واسطه‌ی ارتباط بین کارفرما و پیمانکار بوده که در آن نام دو طرف، تعهدات، مدت زمان، مبلغ و… نوشته می‌شود

ثبت شرکت پیمانکاری برق

شرکت پیمانکاری برق برای اخذ پروژه های مختلف تاسیس می شود. تامین برق  مناطق مختلف بدون شک یکی از وظایف مهم شرکت های پیمانکاری است. بسیاری از پروژه ها به منظور ایجاد شبکه های گسترده برق انجام می گیرد. موسسه تاسیس شرکت پیمانکاری برق با برنامه ای دقیق و حساب شده اقدامات لازم را انجام می دهد. پروژه های کاری مختلف موجود در این بخش به منظور ایجاد شرایط پایدار و تامین نیاز نهادهای مختلف به برق انجام می گیرد.

اما چگونه میتوان یک شرکت پیمانکاری را به بهترین نحو توضیح داد؟ شرکت های پیمانکاری امور مربوط به شرکت های دیگر را انجام می دهند. در واقع مدیریت بخش کارهای محول شده به شرکت های پیمانکاری بر عهده همان شرکت می باشد. تصور کنید یک اداره برق برای نظم بخشیدن به کارهای خود نیاز به انرژی و توان فوق العاده ای دارد، بنابراین یک شرکت پیمانکاری امور این شرکت برق را انجام می دهد.

ثبت شرکت پیمانکاری ساختمان

برای آن که با مفهوم پیمانکاری به طور کامل آشنا شوید، آن را با یک مثال توضیح خواهیم داد تا درک آن برای شما ساده و البته دلنشین باشد. به عنوان مثال شهرداریرا در نظر بگیرید، این اداره برای انجام کارهای حمل و نقل خود به نیروهایی احتیاج دارد و البته فرصتی برای مدیریت نیروهای جدید ندارد، در این حالت با یک شرکت پیمان کاری قرار داد می بندد و انجام امور را به او می سپارد.

توجه داشته باشید که یک شرکت پیمانکاری معمولا نیروهای متعددی دارد که متناسب با نوع شرکت فعالیت دارند، در مثال بالا نیروهای شرکت پیمانکاری با اداره برق در ارتباط نیستند و البته مدیران اداره برق هم ارتباطی با نیروهای شرکتی ندارند و پیمانکار به عنوان رابط بین این دو گروه فعالیت می کند، در ادامه توضیحات کاملی را در رابطه با ثبت شرکت پیمانکاری بیان خواهیم کرد.

ثبت شرکت پیمانکاری عمرانی

بعد از آن که مطالبی را در رابطه با شرکت پیمانکاری بیان کردیم، حال قصد داریم مطالبی را در رابطه با انواع مختلف این شرکت ها شرح دهیم تا شما ابهامی در این رابطه نداشته باشید.  انواع شرکت های پیمانکاری متناسب با کار آن شرکت تعیین می شود و توجه داشته باشید که این مورد با موضوع شرکت تفاوت هایی دارد. در حقیقت باید بگوییم که موضوع همه این شرکت ها پیمانکاری است، اما کاری که انجام می دهند در حوزه های مختلف است. در ادامه لیستی از این شرکت ها را ارائه می دهیم؛

  • شرکت پیمانکاری در حوزه ساختمان سازی
  • شرکت پیمانکاری فعال در زمینه راه و ترابری
  • شرکت‌های پیمانکاری تأسیساتی و تجهیزاتی
  • شرکت­های پیمانکاری فعال در حوزه صنایع
  • شرکت ­هایی که در زمینه مرمت و باسازی آثار باستانی فعال هستند
  • شرکت پیمانکاری که کاوش­های زیرزمینی انجام می­دهند
  • شرکت­هایی که در حوزه انرژی (نفت و گاز) فعالیت دارند
  • شرکت پیمانکاری در حوزه ارتباطات (تلفن و غیره)
  • شرکت پیمانکاری فعال در حوزه کشاورزی و باغداری
  • شرکت پیمانکاری که در حوزه صنعت و معدن فعال هستند
  • شرکت­های پیمانکاری فعال در زمینه نیرو

به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که برای ثبت شرکت عمرانی باید در ابتدا حوزه فعالیت خود را مشخص کنید، زیرا نیاز به اخذ مجوزهایی در حوزه مربوطه می باشد که البته نگران نباشید، اطلاعاتی در رابطه با این مجوزها و هر آن چه که در رابطه با این موضوع را لازم است که بدانید، ما در اختیار شما قرار خواهیم داد. لازم به ذکر است که لیست ارائه شده در بالا توسط معاونت راهبردی ریاست جمهوری ارائه شده است.

نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای ثبت شرکت خود باید حتما مراحل را به طور قانونی و مرتب پشت سر بگذارید، زیرا در صورت عدم تمکیل پرونده مجوزی به شما داده نمی شود و در نتیجه نمی توانید در مزایده ها شرکت کنید و در این حالت باید بگوییم که سود چندانی عاید شرکت شما نخواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری مسئولیت محدود

  • کپی کارت ملی و شناسنامه همه اعضاء شرکت
  • مشخص کردن موضوع شرکت
  • سرمایه اولیه خود را مشخص کنید.
  • سمت هر یک از اعضاء شرکت مشخص شود.
  • آدرس دقیق محل شرکت شما
  • هر یک از اعضاء باید اقرار نامه تنظیم شده را امضاء کنند.

مدارکی لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص

  • کپی کارت ملی و شناسنامه همه اعضاء شرکت که حداقل 5 نفر هستند.
  • مشخصات اعضاء را به طور کامل وارد کنید.
  • موضوع فعالیت خود را به طور دقیق مشخص کنید.
  • اعضاء هیئت 5 نفره را تعیین سمت کنید و در صورت سهام دار بودن آن ها میزان سهم هر یک به طور دقیق مشخص شود.
  • نام های پیشنهادی خود را در فرم مخصوص بنویسید.
  • اقرار نامه شرکت را هر یک از اعضاء باید امضا کرده باشند.
  • در صورتی که یک وکیل کارهای ثبتی شما را انجام می دهد، وکالت نامه ای را تنظیم کنید و بر روی پرونده قرار دهید.

شرایط ثبت شرکت پیمانکاری

شرکت های پیمانکاری معمولا به صورت شرکت سهامی خاص یا شرکت با مسئولیت محدود ثبت می شوند، البته شرکت سهامی خاص برای شرکت های پیمانکاری که قصد رتبه بندی شرکت و شرکت در مناقصات را دارند، رواج بیشتری دارد. زیرا در این حالت مزیت های متعددی برای شرکت شما وجود دارد که نباید از آن غافل شوید. مدارک مورد نیاز برای  شرکت به صورت سهامی خاص و مسئولیت محدود با یکدیگر تفاوت هایی دارند، به همین دلیل قبل از شروع روند کار باید نوع آن را مشخص کنید.

برای ثبت شرکت پیمانکاری مسئولیت محدود چه شرایطی نیاز است؟

توجه داشته باشید که در این حالت شما باید؛

  • در کمترین حالت دو نفر را برای اعضاء داشته باشید.
  • سرمایه شما حداقل 1000000 ریال باشد.
  • تعهد نامه ای تنظیم شود که اعضاء موظف به پرداخت سرمایه باشند.

برای ثبت شرکت پیمانکاری سهامی خاص چه شرایطی نیاز است؟

در صورتی که قصد داشته باشید شرکت خود را به صورت سهامی خاص ثبت کنید باید؛

  • تعداد نفرات حداقل 5 نفر باشد.
  • از بین نفرات 3 نفر هیئت مدیره و 2 نفر به عنوان بازرس تعیین سمت شوند.
  • حداقل 100 هزار تومان را به عنوان سرمایه اولیه داشته باشید.
  • حداقل 35% از سرمایه اولیه خود را در حساب شرکت خود قرار دهید

مراحل ثبت شرکت پیمانکاری

در این قسمت قصد داریم به بررسی این موضوع بپردازیم که چه مراحل ثبت شرکت پیمانکاری را باید پشت سر بگذارید. در ابتدا باید بگوییم که ما در ثبت دنبال این هستیم که مراحل ثبت هر شرکتی را برای شما آسان کنیم.

پس به آسانی می توانید مراحل ثبت شرکت پیمانکاری ساختمانی و عمرانی خود را از 0 تا 100 به ما بسپارید تا کارشناسان متخصص ما این کار را برای شما انجام دهند و شما درگیر روند اجرایی نشوید، زیرا روند اجرایی برای شما خسته کننده خواهد بود و البته به علت آن که انجام این کار به تخصص بالایی نیاز دارد، ممکن است که در انجام این کار شکست بخورید، پس پیشنهاد می کنیم کار را به کار دان بسپارید و خیال خود را راحت کنید.

در ابتدا شما باید مدارک و شرایطی که در بالا به آن اشاره کردیم را فراهم کنید تا مشکلی برای شما به وجود نیاید، به این موضوع توجه کنید که در صورت تکمیل نبودن مدارک، زمان بیشتری را باید صرف کنید تا این مدارک را کامل کنید، پس پیشنهاد می دهیم که در همان ابتدا مدارک خود را به صورت کامل ارائه دهید.

در مرحله بعد شما باید نام های پیشنهادی خود را انتخاب کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که برای نام یک شرکت باید از سه سیلاب استفاده کنید و حداکثر 5 مورد را در فرم مخصوص بنویسید تا در صورت رد یکی از نام ها، مشکلی برای ادامه روند ثبت شرکت پیمانکاری خود نداشته باشید.

توجه: انتخاب اسم برای شرکت با انتخاب اسم برای ثبت برند ساختمانی فرق می کند و برند شما می تواند متفاوت از اسم سه سیلابی شرکت شما باشد.

در مرحله بعد اگر نام های پیشنهادی شما رد شد، نام های دیگری را پیشنهاد دهیم و در صورتی که نام ها تائید شدند، صفحات سایت را پرینت بگیرید، لازم به ذکر است که در مرحله بعد باید این برگه های پرینت گرفته شده را به اداره ثبت بفرستید، برای این کار باید از پست استفاده کنید، البته باجه های پستی منتخب که معمولا باجه های مرکزی هر منطقه هستند.

 تأسیس شرکت پیمانکاری:

  1. اولین گام برای تأسیس شرکت پیمانکاری، مانند سایر شرکت­ها انتخاب نام و نوع شرکت است.
  2. دومین مرحله تهیه مدارک برای ارائه به اداره ثبت است.
  3. پس از تأیید مدارک توسط اداره ثبت، نوبت به باز کردن حساب بانکی به نام شرکت می رسد.
  4. ارائه فیش بانکی و نامه­ی ثبت، قدم بعدی تأسیس شرکت پیمانکاری است. انجام این مراحل 7 روز زمان نیاز دارد.
  5. پس از دریافت شماره ثبت می­توانید آگهی تأسیس شرکت را توسط روزنامه­های رسمی اعلام کنید. برای این کار 15 روز زمان نیاز دارید.

هزینه ثبت شرکت پیمانکاری

قبل از آن که هزینه ثبت شرکت پیمانکاری را بیان کنیم، لازم می دانیم که در رابطه با موضوع مهمی بحث کنیم، توجه داشته باشید که ثبت شرکت مراحلی دارد که متناسب با نیاز و شرایط شما این مراحل و همچنین خدماتی که دریافت می کنید، متفاوت خواهد بود و همین موضوع باعث می شود که قادر به بیان یک مبلغ به طور دقیق برای ثبت شرکت پیمانکاری نباشیم.

برای ثبت شرکت پیمانکاری شما باید در ابتدا با توجه به نوع شرکت خود مقداری از سرمایه اولیه را در حساب داشته باشید، در صورت ثبت شرکت سهامی خاص باید %35 از سرمایه در حساب شما باشد و در صورت ثبت شرکت مسئولیت محدود باید تمام مبلغ را در حساب شرکت قرار دهید.

هزینه روند اجرایی ثبت شرکت پیمانکاری با توجه به خدمات ارائه شده به شما مشخص خواهد شد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سارا حسینی

سلام
آیا فارغ التحصیل ارشد معماری با هیچ گونه سابقه بیمه میتونه شرکت پیمانکاری ثبت کنه ؟
و مجوز پیمانکاری بگیره برای شرکت در مناقصه ها ؟

حسین حسن زاده

سلام
بنده یه معمار ساختمان هستم که میخوام یه شرکت خدماتی راه اندازی کنم
چه مدارکی لازمه ؟

مژگان عسگری

سلام
آیا برای ثبت شرکت پیمانکاری باید مجوز داشت؟